Gratis dansmiddagen in De Kaasboerin

Evenementenkalender

Op deze dagen wordt er doorgaans vanaf 14u00 gratis livemuziek gespeeld in De Kaasboerin! Vanaf 2018 worden er ook enkele van onze dansmiddagen opgeluisterd door ervaren dj's, die graag inspelen op uw persoonlijke voorkeur.

Wie dat wil kan bij ons vanaf 12u00 doorlopend terecht om een hapje te eten. Om uw grote of kleine honger te stillen heeft u ruim de keuze uit onze uitgebreide menukaart. Wij vragen wel graag ons vooraf even een seintje te geven.

Deze dansmiddagen zijn ook ideaal te combineren met onze verjaardagsactie. Iedere maand hebben wij twee zondagen waarop u als jarige gratis kan genieten van een menu ter waarde van € 29,50, om daarna vrijblijvend aan te sluiten bij de muziek. Voor meer info en de juiste data klikt u hier.

The Jackets

Dansmiddagen met livemuziek, doorgaans op zondag vanaf 14u00. Hier vindt u een handig overzicht met alle data waarop The Jackets bij ons te gast zijn.


Eddy Smets en Letty Lanka

Dansmiddagen met livemuziek, doorgaans op zondag vanaf 14u00. Hier vindt u een handig overzicht van alle data waarop Eddy Smets en Letty Lanka bij ons te gast zijn.


Vicky en the New Rockets

Dansen op zondagnamiddag vanaf 14u00 met de geweldige Vicky en the New Rockets.


Dans- en feestmiddag met Dj Django Tjoen

In 2018 vieren we 25 jaar De Kaasboerin, maar ook 50 jaar Django Tjoen! Op deze zondagen in 2018 kunt u vanaf 14u00 gratis bij ons komen dansen en feesten op de platen van deze legendarische Retiese dj.


Dans- en feestmiddag met Dj Patje

Op deze zondagen in 2018 kunt u gratis bij ons komen dansen op de platen van Dj Patje (Patrick Stoop) vanaf 14u00.


Gery de Zingende Buschauffeur

Dansen op zondagmiddag met livemuziek van Gery, de zingende buschauffeur!


Duo Senseetion

Dansen op zondagmiddag vanaf 14u00 met Duo Senseetion, twee ervaren muzikanten met meer dan 35 jaar podiumervaring en dus een zeer uitgebreid repertoire met voor ieder wat wils.


Orkest History

Dansmiddagen met allround orkest History vanaf 14u00.


Dansmiddag met Duo Danny en Marleen

Gratis livemuziek met duo Danny en Marleen vanaf 14u00, doorgaans op zondag.


The Jackets en Bandit

Op zaterdag 14 juli 2018 bent u meer dan welkom in De Kaasboerin voor een dansavond met livemuziek van The Jackets en een niet te missen gastoptreden van Bandit. Inkom gratis!


Prins Junior Band

Dansen op zondag met livemuziek van de Prins Junior Band.


Marc Stans & Salim Seghers

Op zondag 9 december 2018 vanaf 14u00: dansmiddag met livemuziek van Marc Stans en optredens van Salim Seghers.


Marc Stans & Cliff Rilly

Op 17 juni 2018 buldert vanaf 14u00 de machtige stem van Cliff Rilly door De Kaasboerin, onder de vakkundige muzikale begeleiding van Marc Stans. Uiteraard mag er ook gedanst worden!terug naar overzicht