Dansmiddagen- en avonden in De Kaasboerin

Evenementenkalender

Op onze dansmiddagen op zondag wordt er doorgaans vanaf 14u00 gratis livemuziek gespeeld! In 2019 worden er ook enkele middagen opgeluisterd door ervaren dj's, die graag inspelen op uw persoonlijke voorkeur.

Wie dat wil kan bij ons vanaf 12u00 doorlopend terecht om een hapje te eten. Om uw grote of kleine honger te stillen heeft u ruim de keuze uit onze uitgebreide menukaart. Wij vragen dan wel ons vooraf even een seintje te geven.

Deze dansmiddagen zijn ook ideaal te combineren met onze verjaardagsactieVoor meer info en de juiste data klikt u hier.

Ook staan er in 2019 enkele dansavonden op zaterdag gepland. Mis zeker onze dansavonden met Bobby Prins & de Prins Junior Band (met zangeres Myriam) niet op 15 juni en 14 september 2019 (inkom: € 5,00)!

 

Bobby by Night NIEUW!!!

Dansavonden op zaterdag 15 juni en 14 september 2019 met Bobby Prins & de Prins Junior Band (met zangeres Myriam) voor de luttele inkomprijs van € 5,00 p.p. (plaatsen vooraf te reserveren via De Kaasboerin).


The Jackets by Night NIEUW!!!

In 2019 hebben wij The Jackets ook enkele zaterdagavonden te gast (dansavond met gratis inkom). Neem hier snel een kijkje voor de juiste data.


Dans- en feestmiddag met DJ Uncle Benz NIEUW!!

Op deze zondagen in 2019 draait DJ Uncle Benz vanaf 14u00 in De Kaasboerin.


Dans- en feestmiddag met Dj Django Tjoen

In 2018 vieren we 25 jaar De Kaasboerin, maar ook 50 jaar Django Tjoen! Op deze zondagen kunt u vanaf 14u00 gratis bij ons komen dansen en feesten op de platen van deze legendarische Retiese dj.


Dans- en feestmiddag met Dj Patje

Op deze zondagen kunt u bij ons komen dansen op de platen van Dj Patje (Patrick Stoop) vanaf 14u00.


The Jackets

Dansmiddagen met livemuziek, doorgaans op zondag vanaf 14u00. Hier vindt u een handig overzicht met alle data waarop The Jackets bij ons te gast zijn.


Eddy Smets en Letty Lanka

Dansmiddagen met livemuziek, doorgaans op zondag vanaf 14u00. Hier vindt u een handig overzicht van alle data waarop Eddy Smets en Letty Lanka bij ons te gast zijn.


Vicky en the New Rockets

Dansen (doorgaans) op zondagnamiddag vanaf 14u00 met de geweldige Vicky en the New Rockets.


Duo Enjoy

Dansmiddagen op zondag vanaf 14u00 met livemuziek van Duo Enjoy. Een overzichtje met alle data.


Allround Orkest History

Dansmiddagen met allround orkest History vanaf 14u00.


Music Time

Maurice en Kristof van orkest Music Time spelen op volgende zondagen ten dans in De Kaasboerin vanaf 14u00.


The Jackets en Salim Seghers: dansavond

Op zaterdag 8 juni 2019 bent u meer dan welkom in De Kaasboerin voor een dansavond met livemuziek van The Jackets en een niet te missen gastoptreden van Salim Seghers. Inkom gratis!terug naar overzicht