Wanneer rusten wij?

Evenementenkalender

Vrijdag is onze wekelijkse sluitingsdag. Voor groepen die een daguitstap willen doen en voor bedrijfs- of familiefeesten op vrijdag maken wij mits reservering natuurlijk heel graag een uitzondering! 

Van november tot en met maart zijn wij voortaan ook enkele maandagen gesloten. Natuurlijk gaan onze middagshows op maandag gewoon door en maken wij ook hierop ook graag een uitzondering voor groepsreserveringen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Met Kerst en Nieuwjaar zijn wij zoals ieder jaar dicht. Andere eventuele uitzonderlijke sluitingsdagen vindt u op deze pagina.


Maandag gesloten (groepsreserveringen mogelijk)

Van eind oktober tot en met maart zijn wij voortaan enkele maandagen gesloten. Voor alle duidelijkheid: onze showmiddagen op maandag gaan gewoon door en voor groepsreserveringen maken wij graag een uitzondering; aarzel niet om ons te contacteren!


Vrijdag gesloten (groepsreserveringen mogelijk!)

Vrijdag is onze wekelijkse sluitingsdag. Voor groepsreserveringen maken wij hierop graag een uitzondering, aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!


Gesloten van 01/01/2020 tem 03/01/2020

31 december 2019 zijn wij pas open vanaf 19u00 voor onze Oudejaarsavond (reserveren verplicht). Op 1, 2 en 3 januari zijn wij helaas gesloten. Vanaf zaterdag 4 januari 2020 zijn wij weer open!


Kerstdag: gesloten

Op kerstdag 25 december 2019 is onze zaak gesloten.terug naar overzicht