Show Specials en Themadagen

Evenementenkalender

Hieronder kan u onze nieuwste show specials, thema-dinnershows en familiedagen vinden. 
Let op! Dit zijn doorgaans éénmalige events, snel reserveren is aangeraden!
Heeft u nog vragen? Contacteer ons hier.

 

Nieuwjaarsbrunch 2020

Zondag 5 januari 2020 heet het Kaasboerinteam u van harte welkom op onze eerste Nieuwjaarsbrunch: ons gekende ontbijtbuffet uitgebreid met tal van koude en warme gerechten. Er wordt ook een speciaal buffetje voorzien voor de kinderen en er is gratis kinderanimatie. 1+1 Gratis!!!


Luc van Meeuwen toast op 2020

Klink op zondag 12 januari samen met Luc Van Meeuwen en enkele bijzondere gasten op een voorspoedig 2020!


Van Smartlappen tot Meezingers

Een muzikale tijdreis van 1958 tot nu met de Dutch Show Company, De Melando's en "special guests" Saskia & Serge op zaterdag 18 januari 2020. Lachen, meezingen en hier en daar al eens een melancholisch traantje wegpinken. 


Romantische Valentijn-Dinnershow

Zaterdag 8 februari 2020 richt Cupido al zijn pijlen op De Kaasboerin. Wij helpen hem graag een handje met een romantisch diner en optredens van Frank Galan, Luc van Meeuwen, Herberts Verhaeghe, Angelo Martinez en Tom & Tamara. Het ideale valentijnscadeau!


Luxe-valentijnontbijt met livemuziek

Verras uw wederhelft met een romantisch valentijnbuffet op zondag 9 februari 2020... of kom gezellig met de hele familie. Duo Bien & Cuit zorgt voor een gepast achtergrondmuziekje.


Mieke & Friends

Op zaterdag 15 februari 2020 is ons Mieke weer een graag geziene gast in De Kaasboerin. Ze komt natuurlijk niet alleen: ook Gunther Neefs, Oscar Harris, Bandit en Luc van Meeuwen leveren die middag een muzikale bijdrage!


Marjans Bergers Galadinner & Dance

Op zaterdag 28 maart 2020 is Marjan Berger gastvrouw op haar eigenste galamiddag bij ons in De Kaasboerin. Eregasten zijn Ronnie Tober, Bandit, Herbert Verhaeghe... en u natuurlijk! 


Paasdinnershow

Lekker genieten van een show op zijn paasbest met Imca Marina, Marjan Berger, Bruurs, Freddy Davis en Danny & Marleen op zondag 12 april 2020.


Luxe-familieontbijt met bezoek van de paashaas

Uitgebreid ontbijten met de hele familie op paasmaandag 13 april 2020 tussen 10u00 en 11u30. Iedere tweede persoon eet gratis! Ook de paashaas zal er zijn met een attentie voor iedere bezoeker.


Bandit & The Ladies

Op zaterdag 25 april 2020 staat Bandit weerom met enkele prachtdames op de planken in De Kaasboerin. Deze keer zijn dat Dina Rodrigues, Leah Bien, Nadine en Sofie Jacobs.


Moederdagdinnershow

Op zondag 10 mei 2020 zet Jacques Herb samen met o.a. Michael Lanzo alle moeders, moekes, makes en mama's in de muzikale bloemetjes. 


Luxe-lenteontbijt

Geniet op Hemelvaartsdag 21 mei 2020 samen met je familie van een luxueus lenteontbijt met "salad bar" en extra kinderanimatie. Iedere tweede persoon geniet gratis mee en ook de speeltuin is al open vanaf 10u00!!!


Luxe-pinksterontbijt

Ook op pinksterdag 31 mei 2020 kunt u bij ons met de hele familie tussen 10u00 en 11u30 komen ontbijten. Het ontbijt wordt uitgebreid met o.a. echte Molse pensen van slager Jef Janssens en bovendien eet iedere tweede persoon gratis!


Pinkstermaandagshow

Op pinkstermaandag 1 juni 2020 blazen Henny Weijmans (ex-zanger The New Four), Jo Plezier, Shana C, Marco de Hollander, Ronny Lee en Michael Lanzo deze nogal kleurloze feestdag nieuw leven in met onze bonte Pinkstermaandagshow!


Artiesten herleven in De Kaasboerin

Op 20 juni 2020 brengen de Dutch Show Company, Celien Hermans en Luc van Meeuwen enkele van de allergrootste vedetten weer tot leven!


Roy Orbison Akoestisch

Op zaterdag 27 juni 2020 brengt Bandit samen met 5 livemuzikanten een akoestische ode aan één van zijn grootste helden.


De Kaasboerin Vakantieshow

Zondag 26 juli 2020 bent u van harte welkom op onze eerste "Vakantieshow" met Tony Servi, Herbert Verhaeghe, Martino Kluitmans, Joey Oerlemans, Sabine, Claude en De Patrons. Maar eerst lekker barbecueën!


Country dansmiddag met ReWarD

Countryliefhebbers, saddle your horses! Op zondag 16 augustus 2020 kunt u bij ons komen linedancen op de muziek van ReWarD, een ijzersterke, zevenkoppige liveband. Gewoon luisteren mag natuurlijk ook ;)


Travestie & Dance met The Supermodels

Op dinsdag 15 september 2020 maken The Supermodels, samen met The Stardancers het podium van De Kaasboerin onveilig met een dolkomisch en glamoureus travestiespektakel. Er is ook een gastoptreden van Youston en Marc Stans zorgt voor de nodige muzikale opvulling


Accordeonmatinee

Op zaterdag 19 september 2020 draait alles weer rond de accordeon in De Kaasboerin. Na een zomers koud buffet geniet u van trekzakspecialisten als Decolores, De Zusjes van Wanrooy, Danny & Marleen, het Mols Accordeon-ensemble en Jonas van Esch.terug naar overzicht