Show Specials en Themadagen

Evenementenkalender

Hieronder kan u onze nieuwste show specials, thema-dinnershows en familiedagen vinden. 
Let op! Dit zijn doorgaans éénmalige events, snel reserveren is aangeraden!
Heeft u nog vragen? Contacteer ons hier.

 

Robby's Artiestenparade

Zaterdag 28/04/'18 presenteert Robby Key zijn eigenste Artiestenparade in De Kaasboerin, een onderhoudend showprogramma barstensvol optredens.


Moederdagdinnershow

Op zondag 13 mei 2018 zet Herbert Verhaeghe samen met o.a. Lissa Lewis en JimmyKe alle moeders, moekes, makes en mama's in de muzikale bloemetjes.


Pinkstershow

Op pinkstermaandag 21 mei 2018 blazen Bandit en Salim Seghers samen met enkele andere rasartiesten deze nogal kleurloze feestdag nieuw leven in met onze bonte Pinkstershow!


"Party, Party" Show- en Dansavond

Op 9 juni 2018 geniet u de hele avond van lekker eten en een uiterst gevarieerde liveshow, vol enthousiasme voor u gebracht door de Dutch Show Company. Van de jaren 50 tot nu, van rock, over disco tot dance met zowel Vlaamse, Nederlandse als internationale meezingers... het komt allemaal aan bod tijdens "Party, Party".


Zuiderse Charmes met Frank en Christel Gallan

Op vrijdag 22 juni '18 kunt u in De Kaasboerin genieten van de zuiderse charmes van Frank en Christel Gallan tijdens een geweldig avondfeest met gastoptreden van Salim Seghers!


4e Accordeonmatinee

Op zondag 8 juli 2018 brengen wij al voor de vierde keer een ode aan de accordeon. Kom dus gerust genieten van een harmonieus viergangendiner en enkele krakken van accordeonisten.


Country dansmiddag

Countryliefhebbers, saddle your horses! Op zondag 15 juli '18 kunt u bij ons komen linedancen op livemuziek van All Shook Up en Beethovens Boogie Country Trio; gewoon luisteren mag natuurlijk ook ;)


Kaasboerin Artiestenparade '18

Op zondag 29 juli 2018 zorgen tal van artiesten voor een allround muziekfestijn. Onder andere Danny FabryMichael Angelo en Marino Punk paraderen dan door De Kaasboerin...


Trip Around The World

"Trip Around The World" neemt u mee op een muzikale wereldreis in een gloednieuwe revueshow vol glitter, glamour, dans, zang en heel veel humor. Noteer 18 augustus 2018 met stip in uw agenda!


Komische Travestie-revueshow met de Stardiva's

Op dinsdag 18 en donderdag 20 september gaat De Kaasboerin weer helemaal uit de bol met De Stardiva's in een dolkomisch en glamoureus travestiespektakel. Maestro Nathan zorgt voor de nodige muziek en ambiance.


Jubileumshow Verhoeven 2018 (show 1)

Op maandag 24 september en donderdag 8 november viert Busreizen Verhoeven zijn 50-jarig bestaan met twee prachtige, totaal verschillende jubileumshows. Waar anders dan in De Kaasboerin? (Reserveren enkel via Reizen Verhoeven.)


Keukenparty Dinnershow

Wanneer onze artiesten niet alleen op het podium, maar ook achter het buffet hun beste beentje voorzetten. wegens groot succes van voorgaande jaren opnieuw in De Kaasboerin op 22 september 2018.


Oktoberfeest

Feesten op zijn Duits op zaterdag 20 oktober 2018  met orkest Ohne Gewähr, Die Spatzl en Ruud Appelhof! Het grootste najaarsevenement in De Kaasboerin, helemaal overgewaaid van bij onze oosterburen.


Jubileumshow Verhoeven 2018 (show 2)

Op maandag 24 september en donderdag 8 november viert Busreizen Verhoeven zijn 50-jarig bestaan met twee prachtige, totaal verschillende jubileumshows. Waar anders dan in De Kaasboerin? (Reserveren enkel via Reizen Verhoeven.)


Luxe-familieontbijt met bezoek van sint en piet

Wie zoet is krijgt lekkers! Kom uitgebreid ontbijten met de hele familie op zondag 2 december 2018 tussen 10u00 en 11u30. De prijs bedraagt € 25 per persoon, iedere 2e eet gratis. Sinterklaas komt natuurlijk ook langs met een leuke attentie voor de allerbraafsten ...


Heksentocht

Op 3 november kunt u na een heerlijk "Griezeldiner" deelnemen aan de Heksentocht, een avontuurlijke en griezelige avondwandeling in de bossen, met daarna een bangelijk Heksenbal. Vanaf dit jaar ook particulier te boeken met eigen vervoer.terug naar overzicht