Show Specials en Themadagen

Evenementenkalender

Hieronder kan u onze nieuwste show specials, thema-dinnershows en familiedagen vinden. 
Let op! Dit zijn doorgaans éénmalige events, snel reserveren is aangeraden!
Heeft u nog vragen? Contacteer ons hier.

 

Luxe-pinksterontbijt GEANNULEERD

Ook op pinksterdag 31 mei 2020 kunt u bij ons met de hele familie tussen 10u00 en 11u30 komen ontbijten. Het ontbijt wordt uitgebreid met o.a. echte Molse pensen van slager Jef Janssens en bovendien eet iedere tweede persoon gratis!  GEANNULEERD VANWEGE VERLENGDE CORONAMAATREGELEN.


Artiesten herleven... UITGESTELD NAAR 2021

VANWEGE DE VERLENGDE CORONAMAATREGELEN WERD DEZE SHOW UITGESTELD NAAR 10/07/2021.


Marjans Galadinner & Dance UITGESTELD NAAR 2021

VANWEGE DE OVERHEIDSMAATREGELEN BETREFFENDE HET CORONAVIRUS ZIJN WIJ VERPLICHT DEZE SHOW OPNIEUW TE VERPLAATSEN. NIEUWE DATUM: 03/07/2021.


Roy Orbison Akoestisch UITGESTELD NAAR 2021

VANWEGE DE OVERHEIDSMAATREGELEN BETREFFENDE HET CORONAVIRUS ZIJN WIJ VERPLICHT DEZE SHOW TE VERPLAATSEN. NIEUWE DATUM: 22/05/2021.


De Kaasboerin Vakantieshow

Zondag 26 juli 2020 bent u van harte welkom op onze eerste "Vakantieshow" met Tony Servi, Herbert Verhaeghe, Martino Kluitmans, Joey Oerlemans, Sabine, Claude en De Patrons. Maar eerst lekker barbecueën!


Country dansmiddag met ReWarD

Countryliefhebbers, saddle your horses! Op zondag 16 augustus 2020 kunt u bij ons komen linedancen op de muziek van ReWarD, een ijzersterke, zevenkoppige liveband. Gewoon luisteren mag natuurlijk ook ;)


Travestie & Dance met The Supermodels

Op dinsdag 15 september 2020 maken The Supermodels, samen met The Stardancers het podium van De Kaasboerin onveilig met een dolkomisch en glamoureus travestiespektakel. Er is ook een gastoptreden van Youston en Marc Stans zorgt voor de nodige muzikale opvulling


Accordeonmatinee

Op zaterdag 19 september 2020 draait alles weer rond de accordeon in De Kaasboerin. Na een zomers koud buffet geniet u van trekzakspecialisten als Decolores, De Zusjes van Wanrooy, Danny & Marleen, het Mols Accordeon-ensemble en Jonas van Esch.


Tussen Pot & Pint

Op 26 september stelt Gastheer Kurt Crabbé "Tussen Pot en Pint" tal van artiesten aan u voor. Bovendien voorzien onze koks een uitgebreid hamburgerbuffet...


Ome Tinus en Tante Doors Herfstrevue

Op 27/10/2020 is er een knotsgekke show met Ome Tinus & Tante Door: een interactieve herfstrevue vol humor, meezingers, een paar rondjes foute bingo en nog veel meer. Kortom, amusement ten top!


Verhoeven Oktoberfeest

Vrijdag 2 oktober 2020: Johan en Rudy Verhoeven heten u persoonlijk welkom op het grote Verhoeven Oktoberfeest 2020 met Andrea Schön, De Patrons, De Havenzangers, Jacco Ricardo, Steffi aus Tirol en de Schatzi's


"Käsebauerin" Oktoberfeest

Feesten op zijn Duits op zaterdag 3 oktober 2020 met Andrea Schön, De Patrons, De Havenzangers, Jacco Ricardo, Steffi aus Tirol en de Schatzi's! Éen van de mooiste tradities van onze oosterburen in een Kaasboerinjasje gegoten: einz, zwei, ... Juist, ja!!!


The Sound of Musicals

Mama Mia! Op zaterdag 10 oktober hoort u bij ons enkel de mooiste luisterliedjes en meezingers uit de allerbekendste musicals ooit. Een echte aanrader dus, en niet alleen voor fervente liefhebbers van het genre...


Elvis In Memory UITGESTELD NAAR 2021

TEN GEVOLGE VAN DE CORONAMAATREGELEN WORDT DEZE SHOW UITGESTELD NAAR 16/10/2021.


Robby & Friends NIEUWE DATUM

Zaterdag 14/11/2020 presenteert Robby Key weer zijn eigenste artiestenparade "Robby & Friends" in De Kaasboerin, een onderhoudend showprogramma barstensvol optredens. 


Kaasboerin Muziekdoos

Op zaterdag 21 november presenteert Kurt Crabbé de Kaasboerin Muziekdoos. Een overvolle muziekdoos zelfs, tot aan de rand gevuld met jong talent, enthousiast kloppend op de grote poorten van de showbizz. Wij zouden zeggen: "Binnen!"


Luxe-familieontbijt met sint en piet

Wie zoet is krijgt lekkers! Lekker uitgebreid ontbijten met de hele familie op zondag 6 december 2020 tussen 10u00 en 11u30 (1+1-actie). Sinterklaas en zijn beste vriend komen natuurlijk ook langs met een leuke attentie voor de allerbraafsten ...


Warme Winterklanken

Op 19 december 2020 stellen Ome Tinus & Tante Door verschillende nieuwe gezichten aan u voor. Lekker warme winterklanken alom!


Het Geheim van Kerstmis

Op dinsdag 22 december 2020 nemen de zangers en zangeressen van de Dutch Show Company u na een rijkelijke maaltijd graag mee naar Kerstmis in een unieke, niet te missen sfeer.


Kerstavond

Samen met Michael Lanzo, René Troost, Marjan Berger en Benny de zingende ober vieren we kerstavond in De Kaasboerin zoals we dat ieder jaar doen: samen, gezellig, met lekker eten en veel muziek!


After Christmas Dinerbuffet

Op zaterdag 26 december 2020 komt u gewoon gezellig bij ons 'na-kersten' tijdens ons eerste 'After Christmas' Dinerbuffet met live showcooking. Heel uitgebreid en superlekker!!!


Oudejaarsavond 2020 - 2021

Een indrukwekkend buffetaftellen om middernacht en DJ Django die iedereen 
aan het dansen krijgt. Dat zijn de ingrediënten van oudejaarsavond 2020 in De Kaasboerin. 


Nieuwjaars-familiebrunch

Zondag 3 januari 2021 heet het Kaasboerinteam u en de ganse familie van harte welkom op een uitgebreide Nieuwjaarsbrunch: 1+1 Gratis!!!  Bovendien wordt er een speciaal buffetje voorzien voor de kinderen en is er gratis kinderanimatie.


Luc van Meeuwen toast op 2021

Klink op zondag 10 januari samen met Luc Van Meeuwen en enkele bijzondere gasten op een voorspoedig 2021!


Roy Orbison Akoestisch

Op zaterdag 22 mei 2021 brengt Bandit samen met 5 livemuzikanten een akoestische ode aan één van zijn grootste helden... 


Marjan Bergers Galadinner-&-dance

Op zaterdag 03 juli 2021 is Marjan Berger gastvrouw op haar eigenste galamiddag bij ons in De Kaasboerin. Eregasten zijn Ronnie Tober, Bandit, Herbert Verhaeghe... en u natuurlijk!


Artiesten herleven in De Kaasboerin

Op 10 juli 2021 brengen de Dutch Show Company, Celien Hermans en Luc van Meeuwen enkele van de allergrootste vedetten weer tot leven!


Bandit & The Ladies

Op zaterdag 28 augustus 2021 staat Bandit weerom met enkele prachtdames op de planken in De Kaasboerin. Deze keer zijn dat Dina Rodrigues, Leah Bien, Nadine en Sofie Jacobs


Elvis in Memory

Tribute to The King op zaterdag 7 november 2020. Muzikale expositie met exclusieve memorabilia doordrongen van verhalen over het leven van Elvis Presley en... zijn onvergetelijke muziek natuurlijk.terug naar overzicht