Zomerprogramma 2020

Evenementenkalender

Zoals ieder jaar staat er in de zomer van 2020 weer heel wat te gebeuren in De Kaasboerin. Voor de kinderen, maar ook voor ouders en grootouders hebben we niet alleen ons uitgebreid terras met alom gekende speeltuin en andere klassiekers in petto (zoals onze jaarlijkse eetdagen), maar ook enkele verrassende nieuwigheden! Hieronder vindt u een overzicht. 

Nicks Speel- & Tovershow

Vanaf woensdag 1 juli 2020 is er iedere woensdag in juli en augustus, tussen 14u00 en 18u00 gratis kinderanimatie met Nicks Speel- & Tovershow. Vernieuwde show!!!


Terrascafé met livemuziek

Op enkele dins- en donderdagen in de zomer van 2020 is het in De Kaasboerin "Terrascafé". Een gezellig terrasje doen met een livemuziekje op de achtergrond... Moet kunnen!


Spareribfestival met all-round zanger Berry Grimm

Onbeperkt spareribs met frietjes eten voor € 16 per persoon op maandag 20 juli 2020, onder muzikale begeleiding van all-round zanger Berry Grimm.


De Kaasboerin Vakantieshow

Zondag 26 juli 2020 bent u van harte welkom op onze eerste "Vakantieshow" met Tony Servi, Herbert Verhaeghe, Martino Kluitmans, Joey Oerlemans, Sabine, Claude en De Patrons. Maar eerst lekker barbecueën!


Mosselfestijn: € 15,00 per portie!!

Mosselen smullen met frietjes of brood voor slechts € 15,00 per portie op maandag 10 augustus 2020!terug naar overzicht