Zomerprogramma 2019

Evenementenkalender

Zoals ieder jaar staat er in de zomer weer heel wat te gebeuren in De Kaasboerin. Voor de kinderen, maar ook voor ouders en grootouders hebben we niet alleen ons uitgebreid terras met alom gekende speeltuin en andere klassiekers in petto (zoals onze jaarlijkse eetdagen), maar ook enkele verrassende nieuwigheden! Hieronder vindt u een overzicht. 

 

Gratis kinderanimatie: Nikolini's Magic Show III

Vanaf woensdag 3 juli 2019 is er iedere woensdag in juli en augustus, tussen 14u00 en 18u00 gratis kinderanimatie met Nikolini's Magic Show III. Vernieuwde show!!!


Muziekcafé op het terras, met livemuziek!

Op enkele dins- en donderdagen in de zomer van 2019 is het in De Kaasboerin "Muziekcafé op het terras". Een gezellig terrasje doen met livemuziek op de achtergrond... Moet kunnen!


Spareribfestival met all-round zanger Berry Grimm

Onbeperkt spareribs met frietjes eten voor € 16 per persoon op maandag 22 juli 2019, onder muzikale begeleiding van all-round zanger Berry Grimm.


Italiaans pastabuffet à volonté NIEUW!!!

Op maandag 29 juli 2019 is het pastadag in De Kaasboerin. Vanaf 17.00 u geniet u dan van een overheerlijk Italiaans getint driegangenmenu voor slechts € 22,50 p.p. Stef en Stefany zorgen voor een gepaste muzikale omlijsting.


Mosselfestijn: € 15,00 per portie!!

Mosselen smullen met frietjes of brood voor slechts € 15,00 per portie op maandag 5 augustus 2019!


Foute Muzikale Zomerbingo NIEUW!!!

Op 12 augustus 2019 organiseert de familie Sanseveria voor het allereerst haar Foute Muzikale Zomerbingo in De Kaasboerin. Vooraf geniet u à volonté van een grandioos koud zomerbuffet, daarna van een oergezellige middag...


Luxe-hemelvaartontbijt

Ook op Hemelvaartsdag 15 augustus 2019 kunt u bij ons met de hele familie tussen 10u00 en 11u30 komen ontbijten. We maken er dan een zomers buffet van met o.a. frisse huisgemaakte slaatjes en zelfgebakken flensjes met poedersuiker.


Magic & Music Dinnershow

Laat je op 18 augustus 2019 meeslepen in de wondere wereld van de magie… en het magische universum van de muziek met Nikolini, Youston, Take II, Danny Diego, Luna Sylver en het Stardancers Showballet.terug naar overzicht