> Shows   >
Fanbals

Fanbals

Evenementenkalender

Tal van topartiesten vieren ieder jaar hun fanbal of verjaardag in De Kaasboerin. Zij doen dit natuurlijk niet alleen: deze feestmiddagen zijn doorspekt van de gastoptredens, het ene nog straffer dan het andere. Hieronder vindt u alvast een handig overzicht.

Verjaardagsfeest Luc van Meeuwen

Een middag vol muziek met optredens van Luc van Meeuwen en een hele resem collega-artiesten op zondag 25 augustus 2019.


Verjaardagshow Kurt Crabbé VOLZET!!!

Vier samen met ons de verjaardag van Kurt Crabbé op zondag 11 november 2018. Luc Steeno, Herbert Verhaeghe, Bandit, Ive Renaerts, Jenny J, Mieke en Luc van Meeuwen zijn alvast van de partij! DEZE SHOW IS UITVERKOCHT!


Verjaardagshow Animolly

Zaterdagavond 8 december 2018 stelt komiek Animolly zijn nieuwste acts voor in De Kaasboerin, samen met enkele muzikale gastartiesten. Fan van humor à la André Van Duyn en Jacques Vermeire? Dan kan deze verjaardagshow u zeker en vast bekoren!


Fandag Ive Rénaarts

Op zaterdag 13 april 2019 viert Ive Rénaarts zijn fandag opnieuw in De Kaasboerin, naar goede gewoonte met tal van gastoptredens!!


Verjaardagsparty van Marjan Berger

Op zondag 4 augustus 2019 viert Marjan Berger haar verjaardag in De Kaasboerin samen met tal van verrassingsgasten... en u natuurlijk!


Fan- & Verjaardagsbal Salim Seghers

Salim Seghers blaast 71 kaarsjes uit in 2019 en viert dit op zondag 11 augustus met een geweldige artiestenparade in De Kaasboerin. 


Verjaardagshow Kurt Crabbé

Ook in 2019 viert Kurt Crabbé zijn verjaardag in De Kaasboerin, meer bepaald op zondag 10 november. Het wordt weer een heuse topaffiche met Gunther Neefs, David Vandijck, De Havenzangers, Sasha & Davy, Phil Kevin en Ive Renaerts.terug naar overzicht