> Shows   >
Fanbals

Fanbals

Evenementenkalender

Tal van topartiesten vieren ieder jaar hun fanbal of verjaardag in De Kaasboerin. Zij doen dit natuurlijk niet alleen: deze feestmiddagen zijn doorspekt van de gastoptredens, het ene nog straffer dan het andere. Hieronder vindt u alvast een handig overzicht.

Marjan Bergers Verjaardagsparty

Op zondag 4 augustus 2019 viert Marjan Berger haar verjaardag in De Kaasboerin samen met tal van verrassingsgasten... en u natuurlijk!


Fan- & Verjaardagsbal Salim Seghers

Salim Seghers blaast 71 kaarsjes uit in 2019 en viert dit op zondag 11 augustus met een geweldige artiestenparade in De Kaasboerin. 


Verjaardagsfeest Luc van Meeuwen

Een middag vol muziek met optredens van Luc van Meeuwen en een hele resem collega-artiesten op zondag 25 augustus 2019.


Fandag Bobby Prins met orkest

Op zaterdag 19 oktober 2019 brengen Sammy Baker, Luc van Meeuwen, Marjan Berger en Salim Seghers een gastoptreden ten berde op de fandag van Bobby Prins. De Prins Jr. Band (met zangeres Myriam) zorgt natuurlijk voor een ferme streep livemuziek.


Verjaardagshow Kurt Crabbé

Ook in 2019 viert Kurt Crabbé zijn verjaardag in De Kaasboerin, meer bepaald op zondag 10 november. Het wordt weer een heuse topaffiche met Gunther Neefs, David Vandijck, De Havenzangers, Sasha & Davy, Phil Kevin en Ive Renaerts.terug naar overzicht