Laatste nieuws...

Evenementenkalender

De Kaasboerin "stuurt u wandelen"!


 

 De Kaasboerin heeft goed nieuws voor u! Ook dit najaar hebben wij een fonkelnieuwe “Herfst- en Winterwandeling” voor u uitgestippeld (+/- 10 km) doorheen ons prachtige grensgebied. 

Hoe werkt het: u meldt zich ter plaatse aan bij één van onze medewerkers. Voor € 5,00 p.p. ontvangt u dan van ons een routebeschrijving/deelnameformulier waarmee u kans maakt op enkele mooie prijzen. De Hoofdprijs is één van de twee paar kwaliteitsvolle nieuwe wandelschoenen ter waarde  van € 110, geschonken door Schoenen Jos Daems in Mol. Verder verloten we nog 10 ontbijtbons en twintig tickets voor één van onze prachtige middagshows. U hoeft er enkel onderweg net iets aandachtiger voor te zijn en 4 foto’s in de juiste volgorde te plaatsen. De gelukkige winnaars worden aan het einde van het seizoen persoonlijk door ons gecontacteerd.


Bovendien ontvangt u voor datzelfde bedrag een lekkere warme wandelschotel, bestaande uit een lekker stukje kip, aardappelgarnituur en een fris slaatje wanneer u het formulier netjes ingevuld weer inlevert. Reserveren is niet nodig, met uitzondering van maandag en vrijdag (wekelijkse sluitingsdag) kunt u dagelijks bij ons terecht vanaf 10.00 uur. 


Trek dus uw stoutste stappers aan en kom tot en met 31 maart 2020 gerust naar Postel afgezakt voor een deugddoende ochtend- of middagwandeling!


Deze wandeling is enkel mogelijk op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag! www.josdaems.be
Voogdijstraat 22 - 2400 Mol - Belgium

Tel.: +32 (0)14/31 12 12terug naar overzicht