Laatste nieuws...

Evenementenkalender

OVERHEIDSMAATREGELEN CORONAVIRUS


Beste klanten,

Vanwege de overheidsmaatregelen betreffende het coronavirus zijn wij voorlopig nog zeker tot en met 28 april 2020 VERPLICHT GESLOTEN. 

Shows die in deze periode (en de nasleep ervan) zijn gepland, zullen dan ook worden verplaatst naar latere data. Van zodra deze data nieuwe bekend zijn, brengen wij iedereen persoonlijk op de hoogte. Tijdsgebonden themashows, zoals onze Paas- en Moederdagdinnershow, zijn volledig geannuleerd; ook met die mensen nemen wij contact op. Wij doen ons uiterste best hieromtrent zo snel mogelijk duidelijkheid te scheppen.

Alle andere activiteiten (ontbijten en dansmiddagen) zeker tot en met 28 april moeten wij helaas door overmacht annuleren. Daarna zullen deze activiteiten onder voorbehoud van verdere maatregelen gewoon weer plaatsvinden. Op
 onze jaarkalender kunt u terugvinden welke activiteiten wanneer doorgaan.

Wie jarig is in maart of april, maar toch wil genieten van onze verjaardagsactie is van harte welkom op 17 en 24 mei of één van de andere beschikbare data (ook weer onder voorbehoud van verlengde maatregelen).

Voor verdere vragen en inlichtingen mag u ons steeds contacteren. Wij hopen u alvast vanaf 4 april in blakende gezondheid weer te mogen begroeten.

Met vriendelijk groeten,

Het Kaasboerin-teamterug naar overzicht