r Nieuws van DE KAASBOERIN : middagshows, restaurant, feesten, evenementen, daguitstappen, huifkar, schoolreizen

Laatste nieuws...

Evenementenkalender

Extra mosseldag op 8 augustus!!

Ons mosselfestijn op 7 augustus is helaas al helemaal uitverkocht, maar geen paniek! Ook op dinsdag 8 augustus kunt u bij ons nog een portie verse mosselen met frietjes of brood komen eten voor maar € 13,50! (reserveren verplicht)


Het zomert in De Kaasboerin!

In juli en augustus 2018 is er weer heel wat op til in De Kaasboerin. Ontdek snel wat we allemaal voor u in petto hebben.


Jobstudenten gezocht!!

Zoals ieder jaar zoeken wij bij De Kaasboerin nog enkele toffe, gemotiveerde studenten om ons een handje toe te steken tijdens de zomermaanden. Zin om een centje bij te verdienen met een boeiende, gevarieerde horecajob? Laat ons gerust iets weten!


Verjaardagsactie

In de maand van uw verjaardag zetten wij u graag extra in de bloemetjes met een bijzondere actie. 


Zondagontbijt 2017, 1 + 1 gratis

Vanwege overdonderend succes zetten wij onze ontbijtactie in 2017 gewoon verder. 's Zondags tussen 10u00 en 11u30 staat er een riant buffet voor u klaar. U betaalt slecht € 16,95 en bovendien eet iedere tweede persoon gratis!! (reserveren verplicht)


Smulpapen in de Kempense Meren

De Kaasboerin is één van de 12 horecazaken die deelnemen aan alweer de twaalfde editie van de Smulpapenroute in Balen, Mol en Retie. 


Het enige echte Steppegras

De Kaasboerin serveert het enige echte Steppegras: fijne, krokante frietjes met vlees en saus naar keuze. Een specialiteit van het huis.


De Kaasboerin & de Snoeperkestocht

Een mooie fietstocht maken en onderweg genieten van allerlei lekkernijen.