r Nieuws van DE KAASBOERIN : middagshows, restaurant, feesten, evenementen, daguitstappen, huifkar, schoolreizen

Laatste nieuws...

Evenementenkalender

De Kaasboerin "stuurt u wandelen"!

In haar 25ste jubileumjaar 2018 gaat De Kaasboerin van start met een prachtige Winterwandeling. Voor € 5 ontvangt u een deelnameformulier met daarop een bon voor een heerlijke wandelschotel. Brengt u de fotozoektocht tot een goed einde, maakt u bovendien kans op enkele prachtige prijzen, waaronder een paar stevige nieuwe wandelschoenen.


Bijzondere aanbiedingen 2019

In 2019 verwennen wij onze klanten met enkele "ouwe getrouwe", maar ook nieuwe aanbiedingen en acties: voordelig ontbijten, een gratis verjaardagsmenu, borsten- en billendagen, zotte zondagen... Ontdek ze snel!!


Zondagontbijt

Onze ontbijtactie op zondag loopt nog steeds als een trein. Nogal logisch: iedere eerste persoon betaalt € 18,95 voor ons riante ontbijtbuffet tussen 10u00 en 11u30; iedere tweede schuift gratis mee aan!


Vrijdag wekelijkse sluitingsdag

Beste klanten, opgelet! Vrijdag is voortaan onze wekelijkse sluitingsdag. Voor groepsreserveringen maken wij hierop graag een uitzondering.


Het zomert in De Kaasboerin!

In juli en augustus 2018 is er weer heel wat op til in De Kaasboerin. Ontdek snel wat we allemaal voor u in petto hebben.


Verjaardagsactie

In de maand van uw verjaardag zetten wij u graag extra in de bloemetjes met een bijzondere actie. 


Smulpapen in de Kempense Meren

De Kaasboerin is één van de 12 horecazaken die deelnemen aan alweer de twaalfde editie van de Smulpapenroute in Balen, Mol en Retie. 


Het enige echte Steppegras

De Kaasboerin serveert het enige echte Steppegras: fijne, krokante frietjes met vlees en saus naar keuze. Een specialiteit van het huis.


Jobstudenten gezocht!!

Zoals ieder jaar zoeken wij bij De Kaasboerin nog enkele toffe, gemotiveerde studenten om ons een handje toe te steken tijdens de zomermaanden. Zin om een centje bij te verdienen met een boeiende, gevarieerde horecajob? Laat ons gerust iets weten!


De Kaasboerin & de Snoeperkestocht

Een mooie fietstocht maken en onderweg genieten van allerlei lekkernijen.